Beste lezer, mag ik mijzelf voorstellen.

Mijn naam is Rob de Jong en ik behoor ondertussen tot de zogenaamde oudere jongeren.

In mijn adolescentieperiode heb ik erg zitten dubben of ik, na de middelbare school, de technische of de medische kant uit zou gaan.

Destijds viel de keuze op de studie werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit en ik heb daarna als hoofdconstructeur gewerkt bij Philips en ASML. Sinds juni 2020 ben ik nog steeds als zodanig werkzaam, voor 4 dagen per week, bij Demcon in Best (een ingenieursbureau dat zich meer richt op medische projecten).

In 2007 ben ik alsnog gestart met de cursus Sportmassage en sindsdien ben ik niet meer gestopt met studeren.  Naast de wil tot kennisopbouw  waren “verbazing” en “nieuwsgierigheid” de drijfveren om toch te starten met studies zoals Acupunctuur, TuiNa-massage en E.E.N.-therapie. Ik moet eerlijk bekennen dat ik, als techneut, in eerste instantie erg sceptisch was tav. van deze cursussen. Naarmate ik de aangeboden stof meer begon te begrijpen, en ook te ervaren, werd ik er van overtuigd dat deze energetische therapieën heilzaam kunnen zijn voor mensen met diverse (psycho-)fysieke problemen.

Sinds 2017 ben ik officieel gestart met mijn praktijk GAJO Acupunctuur &(Sport-)Massage.
Ik zie het als mijn missie om mensen met (psycho-)fysieke klachten te helpen!
Mocht u (chronisch) fysieke klachten ervaren, dan wil ik u graag van dienst zijn.

Met vriendelijke groet, Rob

Voor het maken van een afspraak kunt u een SMS- of  Whatsapp- bericht sturen naar: 06-1133 28 82.

Of een email naar:  info@gajo-eindhoven.nl.  Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.


De naam GAJO

De naam GAJO, werd voor het eerst gebruikt bij de oprichting van het bedrijfje in chemische middelen dat door mijn opa, dhr. G.A. de Jong werd opgericht in het stadje Terborg in de Achterhoek.

Als kind werd ik vaak “het jongetje van de GAJO” genoemd. Dat “jongetje” ben ik voor mijn gevoel nog steeds, vandaar mijn betrokkenheid met de naam GAJO.

Voor het hergebruik van deze naam heb ik overigens netjes toestemming gevraagd aan, en ook gekregen van, mijn oom tijdens onze laatste ontmoeting in 2012.